Calinova

Onze 3 pijlers: eerst luisteren (dan verrassen), duurzame installaties en 24/7 bereikbaar

Calinova uit St-Truiden is jouw ervaren gids voor centrale verwarming (cv) en sanitair. We begeleiden je naar een duurzame en innovatieve oplossing voor jouw woning. (Ver)bouw je in Limburg of Vlaams-Brabant? Vertrouw op onze expertise om je te inspireren in warmte en water.
Bij ons vind je de beste oplossing voor jouw verwarming, via een cv-ketel op gas of mazout. We leggen je duidelijk uit wat de voor- en nadelen zijn. Zo kan jij een slimme, innovatieve en (milieu)bewuste keuze maken met een hoog rendement condensatieketel, warmtepomp of fotovoltaïsche zonnepanelen en goede ventilatie.
Je cv-installatie goed onderhouden, is wettelijk verplicht. Maar het is ook slim. Want zo levert ze altijd een maximaal rendement. Waardoor je extra veel comfort uit je energiebudget haalt. Calinova volgt dat onderhoud voor je op.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van gasketels waar we trots op zijn

  • Vervanging bestaande installatie
  • Sint - Truiden
Calinova - Vervanging bestaande installatie - Sint - Truiden
> Meer
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in: Sint-Truiden, Aalst (Limb.), Brustem, Engelmanshoven, Gelinden, Groot-Gelmen, Halmaal, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Ordingen, Zepperen, Duras, Gorsem, Runkelen, Wilderen, Velm, Alken, Wellen, Niewerkerken, Hasselt, Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie, Stevoort, Heers, Zoutleeuw en Tienen.